Soorten woningontruiming

Schakel Milieu Brigade in voor een woningontruiming bij overlijden, verhuizing of uitzetting van een huurder. Wij ontruimen op een milieubewuste en professionele manier uw woning of bedrijfspand. Ieder pand leveren wij bezemschoon op en met onze klusservice kunnen wij zelfs uw woning weer gereed maken voor een nieuwe huurder.

Wij willen voor iedere klant tot een passende woningontruiming komen. Dit is ook ons doel. Wij kunnen de inboedel opkopen, waarna wij deze weer verkopen in onze kringloop winkel. Een andere mogelijkheid is dat wij deze schenken aan goede doelen waarmee Milieu Brigade samenwerkt. Wanneer u de inboedel wenst te bewaren, maar niet de plek daarvoor heeft, kunnen wij voor u de inboedel opslaan.

Voor het ontruimen van (een deel) een woning of bedrijfspand zijn geen vaste tarieven te noemen. Factoren als de grootte van de woning of ruimte, de staat van de woning of eventuele extra diensten spelen mee in het bepalen van de tarief voor uw woning ontruiming. Meer hierover vindt u op de pagina Woningontruiming Kosten.

Vraag direct een gratis offerte aan en vermeld daarbij al uw wensen voor de woning ontruiming. Uiteraard kunt u ook bellen met een van onze professionele medewerkers voor advies.

Milieu Brigade staat garant voor:

  • Een goedkope woningontruiming; al vanaf € 99,-

  • Gratis vrijblijvende offerte

  • Woningontruiming binnen 2 dagen

  • Inkoop en opslag van inboedel

  • Milieubewust afvoeren van afval

  • Samenwerking met goede doelen